*Nettavisen* Nyheter.

Al-Qaida med trusler mot Charlie Hebdo

Oslo 20150116. Folk står i lang kø i Narvesen Continental i Oslo for å forsøke å få tak i et av de 200 eksemplarer av det franske satiremagasinet Charlie Hebdo som er tilsalgs fredag ettermiddag. Her sees ukemagasinets forside som viser profeten Muhammed som gråter og holder opp et skilt hvor det står

Folk sto i lang kø i Narvesen Continental i Oslo for å forsøke å få tak i et av de 200 eksemplarer av det franske satiremagasinet Charlie Hebdo som var tilsalgs i 2015. Her sees ukemagasinets forside som viser profeten Muhammed som gråter og holder opp et skilt hvor det står "jeg er Charlie"- "Je suis Charlie" - og "alt er tilgitt "- "Tout est pardonne". Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Al-Qaida har framsatt trusler mot ansatte i Charlie Hebdo etter at satiremagasinet republiserte karikaturtegninger av profeten Muhammed.

11.09.20 20:06

Det melder etterretningsselskapet Site, som overvåker militante grupper.

Det franske satiremagasinet valgte å på nytt publisere de omstridte karikaturtegningene forrige uke i forbindelse med at en rettssak startet mot 14 personer som er tiltalt for medvirkning til angrepet mot Charlie Hebdo og en jødisk butikk i Paris i 2015.

I trusselen advarer al-Qaida Charlie Hebdo mot å tro at angrepet mot magasinet i 2015 var en «engangsforeteelse».

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.