RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alba er verdens mest sexy

Sist oppdatert:
Norske FHM-leser har talt: Jessica Alba er verdens mest sexy kvinne. Verdens nest mest sexy kvinne er imidlertid norsk. Se bildene.

(Womanweb.no): Womans egen kåring av de 100 mest sexy mennene i verden er under opptelling i disse dager. Våre kollegaer i magasinet FHM har derimot telt sammen alle stemmene i sin tilsvarende kåring av verdens kvinner.

¿ Se topp 50 i galleriet nederst

Listen på de 100 blir presentert i et eget bilag i FHM nummer 25, som er på gaten i disse dager. Ikke helt overraskende stakk skuespillerinnen Jessica Alba av med førsteplassen.

På tredjeplass kom en av hennes amerikanske kollegaer, nemlig Scarlett Johansson. Med det er hun den internasjonale vinneren blant de 31 landene magasinet opererer i.

Hennes norske gener til tross – i den norske kåringen måtte hun se seg slått av en glamourmodell som spilte på hjemmebane, selv om hun også nylig poserte på forsiden av amerikanske Playboy tidligere denne måneden. Damen er Triana Iglesias, som har hatt mange oppdrag gjennom jobber for FHM og andre magasiner de siste årene, og også har vært å se i flere norske musikkvideoer.

¿ Se hele listen hos FHM

Les også:

Galleri: Fjorårets sexy menn

Sexy menn i 20 år

Sexy menn på skjermen

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere