RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alcatel får radiolink-avtale med Telenor

Sist oppdatert:
Alcatel har fått en internasjonal rammeavtale om å levere radiolinkutstyr til Telenors datterselskaper i ulike land. Dette er et område hvor også Nera leverer utstyr
Ifølge en pressemelding fra Alcatel i Frankrike gjelder rammeavtalen radiolinksystemer av typene PDH (Plesiosynchonous Digital Hierarchy) og SDH (Synchronous Digital Hierarchy).

Det gjelder både utstyr med høy og lav kapasitet og for lange og korte avstander, opplyses det. Avtalen gjelder to år og kan forlenges.

Norske Nera har også radiolinkutstyr som en hovedsatsning. Informasjonsdirektør Helge Skaar i Nera kan ikke uten videre kommentere om Alcatels avtale med Telenor påvirker Nera i noen retning.

Han bekrefter at Nera har levert radiolinkutstyr til Telenor.

Fungerende pressetalsmann Steinar Ostermann i Telenor vil heller ikke kommentere hvilke konsekvenser Alcatel-avtalen eventuelt får for Nera.

- Dette er en avtale som er inngått utfra et samlet behov konsernet har for å sikre seg disse leveransene, blant annet etter innmeldt behov fra utenlandsselskapene våre. Avtalen er inngått med Alcatel samt flere andre leverandører, opplyser Ostermann til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere