*Nettavisen* Nyheter.

Aldri mer bad hair day!

Med nyheten Catzy tørrsjampo er følelsen av rent hår aldri langt unna.

29.10.12 09:07

Tørrsjampo er i vinden som aldri før, og har blitt et «must have» for de fleste norske jenter! Det er enkelt, effektivt og gir et fantastisk resultat.

Her gir vi deg fem gode grunner til å prøve nyheten Catzy tørrsjampo:

1. Mer VOLUM
Fint, nordisk hår får ekstra volum og føles tykkere med tørrsjampo. Spray mot hårrøttene og masser lett, og du vil umiddelbart kjenne volumeffekten. Enklere blir det ikke!

2. Følelsen av RENT hår
Tørrsjampo absorberer fett og olje fra håret, og etterlater det rent og velduftende. Med en tørrsjampo i vesken er følelsen av rent hår aldri langt unna.

3. Mindre slitasje
For å unngå slitasje på håret, anbefaler frisører å vaske håret bare hver tredje dag. Bruker du tørrsjampo, kan du lett hoppe over en hårvask, og spare håret for påkjenningen ved daglig vask, føn og varmebehandling.

4. Håret blir lettere å FORME
Tørrsjampo er supert hvis du vil sette opp håret. Håret får volum og en tykkere tekstur, som gjør det lettere å få den oppsatte frisyren til å sitte perfekt.

5. Spar tid om morgenen
Hårvask, føn og styling tar mye tid om morgenen. Med tørrsjampo er håret friskt og fint på et blunk. Bare rist flasken godt, spray mot hårrøttene og masser lett, og du er ready to go.

Visste du at ... Catzy tørrsjampo er en av tørrsjampoene på markedet som gir absolutt mest volum?

Les mer om Catzy tørrsjampo her.

Catzy tørrsjampo får du kjøpt hos Coop Mega, Coop OBS, Ica Supermarked, Ultra og utvalgte Meny, Spar og Coop Marked butikker.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.