RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alex Roséns Weekend trues av konkurs

Sist oppdatert:
Ukebladet Weekend, der Alex Rosén er ansvarlig redaktør, trues av konkurs.

TVNorge-nyhetene melder at de ansatte ikke fått lønn de siste månedene og engasjerer advokat for å få utbetalt lønningene.

Weekend ble lansert for få uker siden, med Alex Rosén som ansvarlig redaktør, Anne Kat. Hærland og Jarl Goli som skribenter, og angivelig en amerikansk investor i ryggen.

- Vi har lagt opp til et kostnadsmessig ansvarlig løp uten en stor stab av faste ansatte eller dyre lokaler. Dette er absolutt en langvarig satsing, sa redaksjonssjef Ole Johan Svorken da bladet ble lansert 29. august.

Ifølge en av de ansatte venter rundt 20 ansatte nå på å få utbetalt lønn. De ansatte reagerer også på at de har fått utbetalt lønn kontant.

Daglig leder for Weekend, Erik Thomas Jones, innrømmer at selskapet har hatt likviditetsproblemer, men tilbakeviser det høye lønnskravet fra de ansatte, som skal være på flere hundre tusen kroner.

Hvis ikke pengene blir utbetalt i løpet av denne uken, vil bladet bli begjært konkurs førstkommende fredag, ifølge TVNorge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere