RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alexander ble Spellemann med stor S

Oslo (NTB): Alexander Rybak ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2009. Jahn Teigen ble tildelt hedersprisen.

Den 23-årige MGP-vinneren tok med seg den gjeveste prisen hjem under Spellemannprisen 2009. Men den store grammofonen var så tung at 23-åringen måtte sette den fra seg før han kunne gå i gang med takketalen.

- Jeg vil takke mamma og pappa, som i det siste har hjulpet meg gjennom en vanskelig tid. Dere kan lese om alt det er på Facebook, sa Rybak, med henvisning til medieoppslagene i etterkant av en melding han la ut på nettsamfunnet for noen uker siden.

I tillegg til å takke fansen, benyttet Alexander Rybak også sjansen til å takke jenta som er opphavet til låten som har gjort ham verdensberømt: ekskjæresten Ingrid.

- Til sist vil jeg gi en kjempetakk til tidenes diggeste jente i hele Jessheim. Hun fikk meg til å innse at man kan velge å gråte av at et eventyr tar slutt, men man kan også velge å le og smile av at et eventyr har skjedd. Så får man heller sette i gang og skrive et nytt, sa Rybak til jubel fra salen.

Årets hederspris gikk til veteranen Jahn Teigen, som samlet sine 40 største hits på en samleutgivelse i fjor.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere