Gå til sidens hovedinnhold

Alexis (26) ble funnet død og naken i veikanten: Da politiet slo til mot ektemannen, var det for sent

- Min verden! Mitt alt! Jeg er så fortapt akkurat nå! Min eneste! skrev ektemannen på Instagram.

NEW YORK (Nettavisen): Da Instagram-profilen Alexis Sharkey ble funnet naken og død i veikanten i Texas USA i november i fjor, førte det til flere store oppslag i amerikansk presse.

Les: Influenseren (26) forsvant sporløst før helgen. Nå er hun funnet død og naken i en veikant

- Hadde bedt om skilsmisse

Etter at den 26 år gamle influenseren ble funnet død, ble det senere slått fast at dødsårsaken var kvelning.

Les også: Stakk fra ektemannen da hun fikk uhelbredelig kreft: - Dør etter å få sex

Den aktuelle lørdagskvelden skulle Alexis egentlig til noen venner for å se en film den samme kvelden, men dukket aldri opp.

Les også: Prest tatt for trekant-sex ved alteret

Kvelden etter ble kroppen hennes ble funnet naken langs en vei i Houston, Texas, der influenseren bodde med ektemannen Thomas Sharkey (50).

En av Sharkey's venner, Tanya Ricardo, fortalte kort tid etter at dødsfallet ble kjent at den 26 år gamle kvinnen nylig hadde bedt om skilsmisse fra sin ektemann.

Les også: Vaksinert sykepleier sjokkert over kollegaer: - Det er jo helt vanvittig

Thomas Sharkey og Alexis flyttet til Houston sammen i januar samme året.

Ektemannen: - Jeg er så fortapt!

Etter det makabre funnet av Alexis skrev ektemannen på sosiale medier at han var forferdet over det som har skjedd.

- Min verden! Mitt alt! Jeg er så fortapt akkurat nå! Min eneste! skrev han.

Les også

Stakk fra ektemannen da hun fikk uhelbredelig kreft: - Dør etter å få sex

Thomas Sharkey kom raskt i søkelyset i forbindelse med etterforskningen av dødsfallet, men han gikk offentlig ut og slo tilbake mot de som mistenkte ham for å ha noe med dødfallet å gjøre

Les også

- Fra nå av kommer det bare til å dreie seg om sex

- Jeg har samarbeidet med politiet og tatt flere telefoner for å finne ut hva som har skjedd med min kone. Neste gang … stopp opp og tenk dere om! Dere må innse at dere ikke forstår alt! skrev han på Instagram slutten av november i fjor.

Les også: Denne legen har mistet over 100 koronapasienter: Det han sier er sjokkerende

Nå melder New York Post og flere andre amerikanske medier at Thomas Sharkey ble funnet død hjemme hos sin datter i Fort Myers i Florida på tirsdag.

Les også

Prest tatt for trekant-sex ved alteret

50-åringens skader, samt funn på stedet, tyder på at han etter all sannsynlighet har tatt sitt eget liv, skriver New York Post.

- Etterforskes som selvmord

Lee County Sheriff’s Office opplyser også til avisen at de etterforsker hans dødsfall som et selvmord, men vil ikke kommentere saken ytterligere.

Les også: Razzia mot swingersklubb: Politiet fant 80 personer

Houston Chronicle skriver at 50-åringen ble funnet død etter at US Marshals Office samme dag hadde utstedt arrestordre på ham, i forbindelse med drapet på Alexis Sharkey.

Les også: Satte ny OnlyFans-rekord: - Tjente over åtte millioner på seks timer

Ifølge KPRC-TV skal Thomas Sharkey skal ha flyktet fra Texas etter at den nakne kroppen til Alexis ble funnet og at han var mistenkt for drapet på den 26 år gamle kvinnen.

Historisk drapsstatistikk

Alexis Sharkey ble med dette en del av en historisk negativ amerikansk drapsstatistikk. Ifølge CNN registrerte man i 2020 den høyeste økning i antall drap i moderne amerikansk historie.

Les også: «Koronapanikken»: - Hele greia var Ivanka Trumps idé

De viser til tall fra det amerikanske smittevernbyrået CDC som ble offentliggjort på onsdag, som viser at at drapsraten i USA økte med hele 30 prosent fra 2019 til 2020.

Dette er den største økningen i antall drap i moderne amerikansk historie. Tidligere var den høyeste økningen på 20 prosent, og var fra 2000 til 2001. Men økningen den gang kunne forklares med terrorangrepet i New York 11. september det året.

Les også

Kinas «flaggermuskvinne» advarer om at koronaviruset bare er «toppen av isfjellet»

Dette er den kraftigste økningen på 100 år, sier Robert Anderson, som er sjef for dødelighetstatistikken hos Det nasjonale senter for helsestatistikk (NCHS) til CNN.

Den amerikansk drapsstatistikken for 2019 viste seks drap per 100.000 innbyggere, mens man i 2020 var oppe i hele 7,8 drap per 100.000 innbyggere.

Les også

«Koronapanikken»: - Hele greia var Ivanka Trumps idé

Til sammenligning ligger drapsraten i Norge på rundt 0,6 drap pr. 100.000 innbyggere.

De ekstremt høye drapstallene er derimot ikke noen ny amerikansk rekord. Tidlig på 80-talet var drapsraten i USA på over 10 drap per 100.000 innbyggere.

Når det er sagt, finnes det ekstreme tilfeller i USA som drar opp statistikken.

Les også: TV-stjerne kritisert for «upassende foto» med ektemannen sin

Fox2Now melder at St. Louis City i Missouri er den byen i USA med den verste drapsstatistikken. Her var det 263 drap i 2020, noe som gir en drapsrate på hele 87 drap per 100.000 innbyggere.