RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alfa Group benekter korrupsjonstilknytning

Sist oppdatert:
Telenors russiske mobilpartner avviser hentydningene fra Telenor om korrupsjon i forbindelse med flere rettsavgjørelser i russske domstoler. Les saken her
Kirill Babaev, pressetalsmann i russiske Alfa Group Telecom, er svært lite meddelsom når iMarkedet.no ringer for kommentarer til onsdagens pressemelding fra Telenor.

I pressemeldingen skriver Telenor om en 25 år gammel mann som har anlagt søksmål mot VimpelCom for å få suspendert bestemmelsen om kvalifisert flertall i VimpelComs vedtekter. Den 25 år gamle Victor Makarenko har to aksjer i selskapet, har aldri møtt opp i egen person til rettssakene, men har vunnet frem i to instanser.

Les om hele saken her:
Telenor: - Kjent russisk korrupsjonsmetode(Ny)

Russiske Alfa Group avviser at de har noe å gjøre med den 25 år gamle saksøkeren å gjøre.

- Vi kjenner ikke til han, sier Babaev til iMarkedet.no som benekter at det finner forbindelser mellom 25 åringen og Alfa Group.

Etter hva iMarkedet.no kjenner til mener Alfa Group at de kan finne frem til en løsning i uenigheten med Telenor, og de ser først og fremst på dagens pressemelding fra Telenor som en 'følelsesladet reaksjon.'

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere