RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alfred Berg snur i Tandberg

Sist oppdatert:
Alfred Berg snur i synet på Tandberg-aksjen og gir aksjen til Terje Rogne & Co. en ren kjøpsanbefaling. Sjekk også ut hva andre analytikere mener om Tandberg
Her kan du lese hva analytikerne mener om Tandberg-aksjen:
ABG Sundal Collier økser i Tandberg-estimater
First anbefaler salg av Tandberg (Ny)
Danske mener Tandberg-fall overdrevet

Alfred Berg var tirsdag ute med et ny vurdering av Tandberg-aksjen tirsdag. Meglerhuset snur nå til en kjøpsanbefaling. Dermed går meglerhus motsatt vei av en rekke av de andre ledende meglerhusenes analytikere. iMarkedet refererte tirsdag blant annet meglerhuset ABG Sundal Collier, som opererer med en Hold-anbefaling på Tandberg-aksjen.

Tidligere har Alfred Berg operert med en redusér-anbefaling på Tandberg-aksjen. Meglerhuset tror at Tandberg klarer å nå sitt omsetningsmål for fjerde kvartal 2002. Tidligere har finansdirektør Terje Rogne uttalt at selskapet vil klare en omsetning på 500 til 540 millioner kroner i det siste kvartalet i fjor.

Alfred Berg anser at fair value på Tandberg-aksjen nå er 50 kroner, men påpeker at det usikkerhet knyttet til omsetningsveksten i 2003. Derfor opprettholder Alfred Berg sine vekstestimater for 2003 på 13 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere