RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ali får ikke solgt ulykkesbåten

Sist oppdatert:
Alejandro Fuentes (20) prøver å selge båten han krasjet med i fjor.

(SIDE2): Artisten kjøpte den 34 fots cabincruiseren til den nette sum av 2.2 millioner kroner i fjor sommer - på jomfruturen krasjet han inn i flere båter ved brygga i Kristiansand.

Båtkrasjet ble ikke bare en skremmende opplevelse for 20-åringen, det ble også en meget dyr affære som kan komme til å koste ham bortimot en million kroner når alt er gjort opp og båten er solgt, skriver ukebladet Her og Nå tirsdag.

Bakgrunn: Idol-Ali i båtulykke

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Selger
Da høsten kom bestemte han seg for å selge båten, men uten hell. Den ble lagt ut på nettstedet finn.no til samme pris som han kjøpte den for, men nå har Alejandro valgt å dumpe prisen med litt over 300.000 kroner. Båten beskrives som «mye skute for pengene og kun brukt 150 timer».

Bot
Krasjet resulterte i en bot på 25.000 kroner og Ali måtte betale 300.000 kroner i erstatning for skadene etter ulykken. En av båtene ble kondemnert , mens en annen påført skader under båtkrasjet og artisten måtte også reparere sin egen båt.

Les også: - Han visste ikke en gang hvordan han startet båten

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere