*Nettavisen* Nyheter.

Ali-fest endte i masseslagsmål

Idol-Alis 20-årsfeiring skal ha endt i et masseslagsmål natt til søndag.

18.11.07 17:01

(SIDE2): Ifølge Fædrelandsvennens nettsider hadde Alejandro Fuentes leid studentbaren Østsia ved Universitetet i Agder (UiA) i Kristiansand for å feire at han fylte 20 år 5. november.

Krangling
Avisen skriver at ca. hundre personer skal ha deltatt på festen. 20 til 30 personer skal ha vært involvert i slåsskampen.

- Det begynte med to personer. Så var det en hel gjeng som kom til, men akkurat hvor delaktige de har vært i slagsmålet vet jeg ikke. De var ikke så interessert i å snakke med oss da vi kom til stedet, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til Nettavisen.

Ingen anmeldelse
Politiet ble sendt til UiA etter å ha fått melding om bråket like før klokken 01:30.

- Ingen kom alvorlig til skade, men en mann ble kjørt til legevakten med kutt i hodet, sier Solås til fvn.no, og legger til at vedkommende trolig ikke vil anmelde forholdet.

Ikke involvert
Ali har også tidligere i år vært i søkelyset på grunn av festbråk. Flere av Idol-stjernens naboer kunne da fortelle Side2 at det hadde blitt levert flere naboklager etter høylytt festing i leiligheten som Fuentes kjøpte i vinter.

Les også:Naboer lei party-Ali

Fuentes manager Jan Fredrik Karlsen sier til fvn.no at artisten ikke var involvert i helgas slåssing.

- Ali var ikke involvert, og hadde ingenting med dette å gjøre. Han var inne i lokalet da det skjedde, etter hva jeg har forstått, sier han.

Ingen kommentar
Alejandro Fuentes vil ikke kommentere saken selv, men har følgende å si til fnv.no.

- Jeg hadde et lite bursdagsselskap. Men dette er bare tull. Jeg har ingen kommentar. Har dere ikke noe bedre å gjøre enn å skrive om sånne ting?

I sommer var Ali nok en gang i trøbbel da han krasjet han sin nye cabincruiser inn i flere andre båter i småbåthavna i Kristiansand.

Les også:Idol-Ali i båtulykke

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.