RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alienware tilgjengelig på Elkjøp

(Alienware/Dell)
Sist oppdatert:
Endelig er det mulig å kjøpe de ettertraktede spill-PC-ene fra Alienware i butikk. Men tilbudet er begrenset til to byer.

Fra og med torsdag 26. november 2009 er det mulig å teste og kjøpe spill-PC-er fra den kjente produsenten Alienware hos elektronikkjeden Elkjøp.

- Vi fikk mye oppmerksomhet da vi kjøpte opp Alienware for et par år siden, og har mottatt telefoner fra spillentusiaster nesten daglig med spørsmål om når maskinene kommer til Norge, sier Richard Hægermark i Dell Norge i en kommentar.

Alienware kun i tre butikker

Produktene fra Dell har tradisjonelt bare vært tilgjengelige via selskapets nettbutikk, men i februar 2009 ble PC-ene også mulig å kjøpe hos Elkjøp og Elkjøp-eide Lefdal.

- At vi nå også får Alienware på plass er noe mange har spurt etter, og som vi er svært positive til, sier salgssjef for data, André Hesselroth, i Elkjøp.

Alienware blir imidlertid ikke like tilgjengelig som Dells øvrige produkter. Ut 2009 er det bare Elkjøp Megastore på Lørenskog utenfor Oslo som selger Alienware.

Innkjøpsdirektør Stig Myklebust opplyser til Spillmagasinet at Alienware vil være forbeholdt kjedens tre 'megastores'. Det vil si at PC-ene kun blir å få tak i i Oslo (Lørenskog og Ullevål) og Kristiansand. Butikkene i Kristiansand og på Ullevål vil selge Alienware i løpet av første kvartal 2010.

Seks Alienware-modeller

I Norge er det lansert seks Alienware-modeller, de to bærbare M15X og M17X samt de stasjonære modellene Aurora, Aurora ALX, Area 51 og Area 51 ALX.

- Det er mulig å kjøpe alle PC-ene i butikk selv om det skulle være slik at vi ikke har PC-en inne. Det vil da ta rundt en uke å få maskinen levert, sier Hesselroth til Spillmagasinet.

Kommunikasjonsrådgiver Christian Brekke forklarer at Elkjøp på sikt ønsker å gjøre det mulig å bestille PC-er med spesielle konfigurasjoner, men at dette per i dag kun kan gjøres via nettsidene til Dell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere