*Nettavisen* Nyheter.

Alle elsker Katherine

Katherine Heigl har på kort tid seglet opp som en av stjernenes heteste stilikoner. Stjel stilen hennes her.

(SIDE2): Katherine Heigl (29) kan bli 2008s heteste stilikon. Side2-leserne har allerede stemt den blonde skjønnheten frem til verdens nest best kledte i 2007, etter stilikonet Sienna Miller. Derfor gir vi deg en guide til den beste Katherine Heigl-looken her.

Se stor bildespesial lenger ned

Favorittene
Det er ikke mye du trenger for å få til Katherine-stilen, har du noen store deilige ulljakker, et par slengbukser og et knippe solbriller, er du kommet langt på vei.

Under kan du lese hva Katherine helst kler seg i.

Hvitt
Katherine ser ikke ut til å ha noen spesiell favorittfarge, bortsett fra hennes dilla på grått nå i vinter. Men skuespilleren er også som en drøm i hvitt. Med blondt hår og mørkebrune øyne kler Kathrine de fleste farger, og hun liker å bytte på. Men det er sjelden hun kler seg i masse mønstre. Katherine liker en ensfarget og enkel stil.

Slengbukser
Den siste tiden har Katherine nesten ikke tatt av seg slengbuksene. Hun har flere å bytte på, men de er stort sett i mørke farger som blått og sort. Katherine matcher mer enn gjerne buksene til et av sine andre favorittplagg, den deilige ullgenseren.

Store ullgensere
Grått er en av Katherines favoritter for vinteren 2007/2008, og hun har totalt dilla på store gensere, gjerne litt flagrende. Til de store genserne bruker hun også tights og boots.

Solbriller
Skuespilleren bytter solbriller nesten like ofte som hun bytter jeans. Bare den siste tiden har vi sett Katherine i tre forskjellige par solbriller, alle i sort, men i forskjellige fasonger. De firkantede brillene fra Dolce&Gabbana blir trolig mest brukt.

Boots
Katherine bruker gjerne boots til tights, og holder seg unna for glamorøse sko til hverdags. Når det kommer til fest er det derimot et helt annet nøkkelord som gjelder; glamour.

Glam, glam, glam
Det skal nærmest skinne av deg på den røde løperen, ifølge Katherine. Hun kupper alltid festen, uten for mye juks og fanteri. Katherine elsker å spille på sine kvinnelige former, men velger å være naturlig. En sjelden gang går hun for knallrøde lepper, ellers er det enkel sminke, enkle kjoler og et stort vakkert, bølgete hår som gjelder. Det kan få enhver både kvinne og mann til å heve blikket.

Se flere bilder av den vakre stjernen lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Diskuter Katherine Heigls stil lenger ned

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.