RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle elsker...

Foto: Scanpix/Splash News (Bildemontasje)
Sist oppdatert:
Se de kongeliges motefarge nummer en.

(SIDE2): USAs førstedame Michelle Obama, kronprinsesse Mary av Danmark, kronprinsesse Mette-Marit, kronprinsesse Victoria av Sverige og dronning Sonja har alle en ting til felles - de elsker motefargen lilla.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Les også: Praktfulle kjoler, jenter!

Alle i lilla
Lilla har blitt en stor favoritt blant kongelige og presidentfruen. Michelle Obama strålte i lilla fra topp til tå da hun og Barack Obama landet på Gardermoen torsdag morgen. Danmarks kronprinsesse Mary stilte i lilla fra topp til tå i Danmark kun dagen før, og den svenske kronprinsessen Victoria hadde valgt kjole i lilla til banketten i Stockholm torsdag. Vår egen kronprinsesse Mette-Marit valgte en pastellfarget kjole i dus lilla på banketten på Grand Hotel i Oslo. Og kun få måneder tidligere var Sonja ikledt et stor lilla skjerf med tilhørende lilla smykker.

Det er derfor ingen tvil om at både de kongelige og presidentfruen elsker fargen som denne høsten sies å være motefarge nummer en.

Men hvem kler fargen best? Stem på din favoritt her på Side2.

Les også: Michelle stråler i trendy lilla

Se bildekarusell med de kongelige og Michelle Obama i lilla lenger ned på siden

2652

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere