RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle er velkommen på Valle

Sist oppdatert:

Mandag etter bortekampen mot Lillestrøm dukket et antall supportere opp på Valle. Disse ble bortvist av Politiet.

- Først ønsker jeg å si at Vålerenga ikke har bedt politiet om å bortvise noen fra Valle, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

- Vi ba politiet om å komme på Valle for å observere situasjonen, siden ansatte på jobb denne dagen fikk inn meldinger at personene bar på bluss.

- I fjor hadde vi en hendelse på Valle hvor flere personer dukket opp og blusset både ved treningsfeltet og oppe på trappa utenfor lokalene til administrasjonen. Dette skapte uhygge for flere av de ansatte og vi ønsket ikke en gjentakelse av dette, forklarer Breen.

Breen påpeker at det ikke var Vålerengas ønske at de som møtte opp ble bortvist.

- Vi beklager på det sterkeste at noen ble bortvist fra Valle. Dette var overhodet ikke vår intensjon og ikke vårt valg. Vi ønsker alle velkommen til Valle, så lenge man evner å oppføre seg og ikke virker truende på spillere, trenere eller ansatte i Vålerenga Fotball, avslutter Breen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere