*Nettavisen* Nyheter.

Alle funnet i god behold etter brann i Sveio

Sveio (NTB): Den siste personen som fortsatt var savnet etter en brann i et bolighus i Sveio i Sunnhordland lørdag ettermiddag, ble natt til søndag morgen funnet i god behold.

I løpet av natten fikk politiet kontakt med mannen som var savnet.

- Han var på besøk i Haugesund, opplyser operasjonsleder Norunn Byrknes i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Haugesunds Avis.

Tre menn bodde i huset i Sveio. Huset tok fyr lørdag og var overtent da brannmannskapene kom fram ved 14.30-tiden lørdag. Politiet klarte da å få kontakt med kun én av de tre beboerne. Han ble gjort rede for ikke lenge etterpå. Lørdag kveld fikk politiet kontakt med den andre mannen, som fram til da hadde status som savnet. Han var i fin form og ble funnet i byen.

Brannmannskaper søkte i mellomtiden gjennom deler av det sterkt brannskadde huset uten å finne den tredje savnede, før han altså natt til søndag ble funnet i god behold i Haugesund.

Brannårsaken er ukjent og det er ifølge lokalavisen uvisst om det var personer i huset da det begynte å brenne. Men to personer ble observert i huset tidligere på dagen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.