RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle gutta

Sist oppdatert:

Her følger spillerevalueringen, ført i pennen av kapteinen selv:

1. Lars Hirschfeld:
En ny keeper som signerte før årets sesong. Jeg kan forsikre alle VIF-supportere om at vi definitivt ikke er svekket på keeperplassen etter at vi mistet Troy. Lars er en klassekeeper som er en fantastisk skuddstopper og meget god en mot en. I tillegg er han en veldig fin type med masse godt humør, som har glidd godt inn i miljøet fra dag en.

30. Frode Larsen:
Ett av to unge keepertalenter. Han var i fjor på utlån til Moss i Adeccoligaen, hvor han hadde en god sesong og imponerte spesielt med en utrolig redningsprosent på straffer. Han har slitt litt med lave blodverdier i oppkjøringa, noe som visstnok resulterer i en enorm appetitt (han var ikke halvmett da han hadde kylt nedpå 10 speilegg til lunsj på Valle her forleden).

34. Gudmund T. Kongshavn:
Talentfull keeper nummer to. Gudmund er en veldig god skuddstopper, som er ekstremt glad i å gjøre børsredninger. Når Gudmund har dagen er han nesten umulig å score på på trening. Stort talent som allerede har fått sin A-lagsdebut.

4. André Muri:
Muri er per dags dato vårt soleklare førstevalg i midtforsvaret. Vinner alt av dueller i lufta, og er rolig og fin med ballen i beina. Veldig glad i å drible på trening (noe han faktisk også behersker meget bra), så får vi håpe han viser frem dette på Ullevaal i 2010-sesongen. Ellers en fantastisk fin person. En stille og rolig type.

6. Freddy dos Santos:
Freddy er Mr. Vålerenga. Alle liker Freddy. Han er alltid i godt humør og er en viktig bidragsyter til det gode miljøet som er i klubben. En anvendelig spiller, men kjemper nok primært om høyrebackplassen i år. Freddy var gjennom en tøff operasjon på slutten av fjorårets sesong, men har vist veldig gode takter i oppkjøringa til årets sesong.

18. Juan Fuenmayor:
Juan signerte for oss før 2009-sesongen. Juan har sine største styrker offensivt. Han har en fin venstrefot, og veldig presise innlegg. I tillegg har han desidert best spenst i klubben. Juan tar veldig godt vare på kroppen og utseendet sitt. Han bruker diverse hårprodukter og har i tillegg en egen parfyme til tærne.

22. Birger Madsen:
Birger en rask og sterk midtstopper som med sin høyde har en enorm radius i lufta. Her rydder han unna det som kommer. Vært en del skadet i oppkjøringa, men kommer til å få mye spilletid i år. En mann du tar med deg i krigen!

24. Stefan Strandberg:
Unggutt som fikk sin debut i fjor. Han har tatt store steg i vinter. Selv om Stefan i utgangspunkter er midtstopper/defensiv midtbane, har han sine styrker offensivt. Han slår blant annet veldig gode pasninger. Stefan følger med på all idrett og har all verdens forskjellige drakter fra de ulike idrettene.

10. Lars Iver Strand:
Lars Iver er en veldig teknisk god spiller som kan bekle alle de tre rollene på midten. Han trives imidlertid aller best som hengende spiss. Etter å ha kommet tilbake fra utlån er han nå ekstremt lysten på å vise seg fram for publikummet på Ullevaal. I garderoben er han den som alltid har en kommentar på lager. Han har i tillegg meget god musikksmak.

11. Morten Berre:
Morten har spilt fast på høyrekanten i oppkjøringa, og har vært en av våre beste og mest stabile spillere i disse kampene. Når Berre tar på seg dribleskoene er han ustoppelig der ute på vingen. Privat er han en fantastisk fyr, smart og med en god sans for humor. Brukbar kortspiller er han også.

14. Bengt Sæternes:
Vår store, sterke okse på opp. Bengt er sterk, vanvittig sterk. Det kommer til å være veldig viktig for oss når vi trenger noen som kan holde på ballen for oss på topp. Han har trent godt i vinter og prestert bra i treningskampene. Bengt er like snill og sympatisk som han ser ut.

17. Mohammed Fellah:
Driblefanten Fellah har en vanvittig nærteknikk og et utrolig bra skudd. Veldig morsom spiller å se på når han har dagen. Det går mot en stor sesong for ham i år.

19. Dawda Leigh:
Dawda var kanskje vår beste spiller i fjor vår. Han har bra fart og en slepen teknikk. Han har gått skadet i lang tid, men er nå på vei tilbake. Han trenger nok litt tid på å komme i matchform, men kommer til å glede mange supportere i årets sesong. Dawda er en veldig morsom fyr som prater og tuller heeeeele tida.

20. Mostafa Abdellaoue:
Mos hadde en fin start på Vålerenga-karrieren da han senket Lillestrøm på Åråsen. Han har bra fart og gode avslutninger. Er ellers en rolig og snill gutt som alltid går rundt og smiler.

21. Luton Shelton:
Luton er tippeligaens desidert raskeste spiller. Han gir oss en ekstra dimensjon i angrepet med sin enorme fart. Ser per dags dato ut til å kjempe med Bojan om venstrekantplassen. Ellers prater Luton i telefonen(e) sine. Luton har tre eller fire telefoner som han bruker til enhver tid. Han er i tillegg veldig glad i å ikle seg plagg som glinser.

25. Mohammed Abdellaoue:
Moa er klubbens stjerne. Han var nær ved å forsvinne i forrige overgangsvindu, men jeg er sjeleglad for at han fortsatt er VIF-spiller. Jeg håper også at han signerer ny kontrakt med oss. Han er en meget god avslutter og kommer til å score mange mål for oss i år. Er ellers en veldig hyggelig og sympatisk fyr, som i motsetning til hva han tror selv ikke kan danse!

26. Bojan Zajic:
Bojan er en spiller som kan avgjøre kamper helt på egenhånd. "Boji-finta" har resultert i flere flotte scoringer, og jeg er sikker på at det kommer enda flere i år. En publikumsyndling som også er en favoritt i garderoben. Han sitter alltid i garderoben og forteller vitser og viser morsomme klipp fra YouTube.

27. Adnan Haidar:
Adnan har fått lite spilletid hos oss, men er et stort talent som stort sett bekler en av kantene når han spiller. En spiller som er veldig glad i å drible og som har sin største styrke en mot en offensivt.

28. Harmeet Singh:
Harmeet er enda et av de store talentene i klubben. Han hadde en veldig god sesong i fjor, og har prestert godt for oss i vinter. En spiller som alltid løper mye og som i tillegg er god med ballen i beina. Jeg tipper han blir enda bedre i år enn i fjor.

31. Kristian Brix:
Brix ble før årets sesong omskolert fra kant til back. Han spilte litt back i fjor også, men det er først i år at han er blitt definert som venstreback. Han har alle forutsetninger for å bli en klassespiller. Han har stor fart, fin venstrefot og bra fysikk. Han har også blitt botsjef denne sesongen. Brix har for øvrig lagd egen trikse-/skillsvideo sammen med en kompis.

33. Amin Nouri:
Amin hadde en veldig god sesong i fjor, og var en av våre beste og mest stabile spillere. Har bra fart, er rolig med ball og har veldig bra utholdenhet. Kjemper med Freddy om høyrebackplassen, men kan også spille venstreback.

Klikk her for å laste ned bakgrunnsbilder av flere VIF-spillere

Kjøp ditt eksemplar nå

Denne og flere gode saker leser du i den nye utgaven av Vål'enga Magasinet som er i salg nå. For en femtilapp kan du kjøpe blekka i Sjappa eller i uvalgte Narvesen-filialer nå.

Klikk her for å skaffe deg abonnement

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere