RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Alle Hefners jenter

Sist oppdatert:
Hugh Hefner lokket med tre blonde linselus og 600 midtsidepiker da han lanserte «The Playboy Book - 50 Years» torsdag.

De tre kvinnene som sørget for at det ble tatt nok bilder, var Playboy-modellene Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt og Holly Madison. Men selv om de gjorde en god jobb, var det nok innholdet i den retrospektive boka som fikk mest oppmerksomhet.

Hugh Hefner har nemlig tatt med samtlige kvinner som har blitt kåret til månedens Playmate. Det betyr 600 kvinner som har fått sin plass i boka.

LES OGSÅ: PLAYMATES GJENNOM TIDENE

Og det stopper ikke med det. Hefner tar leseren med til Playboy Mansion og hans yppige bunnies. Han presenterer Big Bunny-flyet sitt, atmosfæren i Playboy-klubbene, de beste Playboy-intervjuene, samt mye humor og sosial satire.

Like kjent som Cola

Playboy-eventyret begynte i Hefners egen stue for over 50 år siden. I dag er magasinet og konsernet et like kjent varemerke som Disney og Coca-Cola.

SE BILDENE FRA 50-ÅRSFESTEN I 2003

Den første utgaven av Playboy kom i 1953 med det nå berømte kalenderbildet av Marilyn Monroe på forsiden. På 1960-tallet startet Hefner tv-showet «Playboy Penthouse», i tillegg til at han markerte seg med en artikkelserie som han publiserte under headingen «Playboys filosofi». Her skrev han mot det puritanske USA og understreket folks rett til å leve ut sine fantasier.

Hefner pensjonerte seg som redaktør for magasinet Playboy i 1992 og overlot stolen til en kvinne, Gretchen Edgren. Hun har gjort det sjakktrekket å knytte til seg flere kjente personligheter, blant dem Clint Eastwood.

Til Norge

Hugh Hefner utga også en bok i fjor, «Hef's Little Black Book». Denne ble omtalt som en rådgiver til menn om hvordan de kan leve det gode liv.

Årets bokutgivelse kommer også til å bli tilgjengelig for salg i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere