*Nettavisen* Nyheter.

Alle mot Romney i New Hampshire

Concord (NTB-AFP-Reuters): Det var alle mot Mitt Romney da de republikanske kandidatene møttes til den siste av to debatter i New Hampshire i helgen.

De øvrige seks kandidatene gjorde det de kunne for å sette Romney i forlegenhet, men selv om de fikk inn enkelte fulltreffere, har de neppe redusert hans utsikter til å vinne tirsdagens nominasjonsvalg i delstaten med god margin.

En etter en gikk de fem kandidatene til angrep på Romney i en debatt søndag morgen som ble langt hissigere enn en høfligere debatt kvelden før.

Newt Gingrich, som har tapt støtte de siste ukene, gikk hardt ut og beskyldte Romney for å ha en økonomisk plan som er så forsiktig at den til forveksling ligner på president Barack Obamas plan.

- Republikanere må tenke på hvem som i det lange løp kommer til å overleve mot den valgkampen til en milliard dollar som Obama-teamet skal kjøre, sa han og advarte de moderate velgerne i staten mot å tro at Romney er den mest valgbare.

Rick Santorum, som siden Iowa har seilt opp som favoritten til mange av de kristenkonservative i USA, beskyldte Romney for å være veik som ikke stilte til gjenvalg i Massachusetts da støtten om ham sank. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.