*Nettavisen* Nyheter.

Alle vil ha Britney

På Internett har Britney Spears vært den mest populære kvinnen fem år på rad. Årets toppliste preges som vanlig av sex, løgn og videotape.

08.12.03 10:54

Ikke alt som Britney Spears har gjort siden gjennombruddet i 1998 har blitt like godt mottatt. Men siden Lycos begynte å føre statistikk over hvem som var nettets mest populære personer i 1999 har hun toppet listen over de mest populære kvinnene.

Hit me baby one more time
I sommer så det imidlertid ut til at hun for første gang skulle havne et stykke ned på listen, men etter at hun hadde kastet klærne i magasinene Elle, Rolling Stone og Esquire samt kysset Madonna på MTV Video Music Awards var det liten tvil om hvem som kom til å bli nettets mest populære kvinne i 2003.

Britney er også aktuell med ny plate, men akkurat det har nok påvirket hennes plassering på listen minimalt. Det er uansett imponerende å holde seg populær over så lang tid. Den eneste som har vært like stabil på listen er Pamela Anderson. Hun har kommet på andreplass de fire forgående årene, men er i år henvist til tredjeplass.

Dette skyldes at det for en tid tilbake dukket det også opp en sexvideo med Paris Hilton, den 22 år gamle datteren i den søkkrike hotellfamilien Hilton. Dermed var veien kort til toppen av søkelistene. En historie som Pamela nok kjenner seg igjen i.

Klikk på bildet for å forstørre.

Topp tyve
1.) Britney Spears
2.) Paris Hilton
3.) Pamela Anderson
4.) Brooke Burke
5.) Jennifer Lopez
6.) Kvinnen som anmeldte Kobe Bryant for voldtekt
7.) Christina Aguilera
8.) Anna Kournikova
9.) Carmen Electra
10.) Avril Lavigne

11.) Hilary Duff
12.) Madonna
13.) Oprah Winfrey
14.) Beyonce
15.) Shakira
16.) Aaliyah
17.) Martha Stewart
18.) Angelina Jolie
19.) Olsen Twins
20.) Shania Twain

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.