*Nettavisen* Nyheter.

Alle vil ha halvlangt

Foto: (Side2/Paul Weaver)

Sparefrisyren er tilbake.

(SIDE2): Den halvlange frisyren har lenge blitt sett på som den typiske «sparer til langt hår»-frisyren, men igjen er halvlangt superaktuelt.

I hvert fall hvis vi skal tro en rekke stilikoner og trendsettere.

- Er det ikke fint?
I forrige uke dukket Jenny Skavlan opp på klokkevisning i Oslo, med nyklippet halvlangt hår.

- Jeg er helt nyklippet i dag. Er det ikke fint? strålte modellen, skuespilleren og programlederen, Jenny Skavlan, da vi møtte henne i Kulturkirken Jakob onsdag ettermiddag.

Jenny innrømmet at hun hadde smugtittet litt på noen av verdens ledende stilikoner, før kun tok steget ut til å klippe bort store lengder av håret sitt.

- Jeg tenkte at hvis jeg skulle gjøre det, måtte det bli nå, sa hun.

Naturlig, rett eller bølger
Alexa Chung er blant jentene som har inspirert Jenny til sin nye frisyre. Men Olivia Palermo, Fearne Cotton, Brooklyn Decker og Keira Knightley har alle vist seg i den trendy frisyren.

Den halvlange klippen kan brukes på en rekke forskjellige måter. Jenny Skavlan gjør som Alexa Chung, velger å la håret ligg løst med midtskill og naturlig fall.

Mens Fearne Cotton velger helt rett hår. Du kan bruke rettetang for den riktige looken, men føner du håret virker det ofte luftigere og tykkere.

Keira Knightley liker å variere mellom rett hår og litt bølger.

Tupert
Olivia Palermo har også klippet seg halvlangt, men har valgt en litt lenger frisyre enn de fleste andre. Hun veksler også mellom helt rett og krøller. Olivia har også vist seg i tupert hår, ala Sarah Jessica Parker.

Under kan du se kjendisene som har klippet halvlangt hår.

4259

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.