Gå til sidens hovedinnhold

«Alle» ville ha Brann-billetter

Desperate Brann-fans trippet i lange køer på utsalgssteder over hele Bergen. På en halv time ble 3000 billetter til Rosenborg-kampen revet bort.

- Vi regner med at alle de 5000 billettene vil være unnasolgt den neste halve timen, sa billettansvarlig i Brann, Anders Tøsse, til iBergen.no ved 10.40-tiden.

- Det rapporteres om lange køer ved utsalgssteder overalt i byen. Både Narvesen-kiosker og Brann-butikken i Galleriet har køer som går utenfor lokalene, sier Tøsse.

Etter dette gikk hele systemet i kne hos både billettluka.no, Narvesen og 7Eleven. Billettene holdt derfor i litt mer enn Tøsses annonserte halvtime. Men klokka 13 var det slutt - da var det ikke lenger billetter å oppdrive.

Å nå igjennom på telefonen til billettluka.no viste seg å være en umulig oppgave. Billettjegere på telefonen ble møtt av en automatisk stemme med beskjeden «Alle våre linjer er dessverre opptatt. Vennligst prøv igjen senere.» Serveren til nettsiden kollapset også i pågangen.

- Sportsklubben Brann er oppriktig lei for at disse problemene har rammet mange av våre tilhengere, sier daglig leder, Bjørn Dahl, til Brann.no etter at de kaotiske problemene med billettsalget ble kjent.

Han lover at Brann vil ta problemene opp med sine eksterne leverandører.

Selv om det var kaotiske tilstander og raskt utsolgt, er det fortsatt langt igjen til Rolling Stones-tilstander, der 20.000 billetter til konserten på Koengen ble utsolgt i løpet av 32 minutter.

Reklame

Black Friday: De 11 beste kuppene du gjør hos Hifi Klubben