RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aller avviser salgsrykter

Sist oppdatert:
Mediekonsernet Norsk Aller avviser i et brev til Kulturdepartementet påstandene om at de har planer om å selge seg ned i radiomarkedet.

Fagbladet Kampanjes nettsider har spekulert i om mediekonsernet Norsk Aller har planer om å selge seg ut av Kanal 5. Nå avviser administrerende direktør i Norsk Aller, Ole Sæther, at så er tilfelle. I et brev til Kulturdepartementet skriver han at Norsk Aller ikke har noen planer om å selge seg ut av Kanal 5. Tvert i mot:

- Dersom Kanal 5 får konsesjonen, vil Norsk Aller kjøpe seg opp i Kanal 5 i henhold til avtale med Clear Channel, påpeker han.

Sæther mener uttalelsene i Kampanje er tatt ut av sammenhengen og "plassert inn i en tekst, som åpenbart var vinklet forut for intervjuet", som han skriver i brevet til ekspedisjonssjef Roy Kristiansen i Kulturdepartementet.

Sæther avviser derimot ikke at konsernet kan komme til å selge seg ut av Radio 1 Norge, hvis det kreves ved en eventuell tildeling av P5-konsesjonen til Kanal 5. Dette har Norsk Aller tidligere gitt uttrykk for i konsesjonssøknaden. Norsk Aller vurderer om de skal kjøpe seg opp eller selge seg ut av Radio 1 Norge.

- Jeg vil gjerne få presisere at Norsk Aller har stor tro på Kanal 5s muligheter til å gjøre P5-konsesjonen til en lønnsom investering. Vi ønsker å bidra med vår medie- og radiokompetanse til å gjøre Kanal 5 til en sterk og seriøs medieaktør i Norge, avslutter han i brevet til Kulturdepartementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere