Gå til sidens hovedinnhold

Aller mest fornøyd

Radio 1 ble solgt. Se og Hør kommer to ganger per uke. Allers Familie-Journal solgte mer en noengang, men resultatet ble dårligere.

Salgsinntektene for Norsk Aller konsern ble i regnskapsåret 2002/03 på én milliard kroner. Det er en nedgang på 21 millioner, det vil si to prosent, i forhold til året før.

Årsaken til avviket er at Radio 1 er solgt, og derfor ikke lenger er inkludert i omsetningen. I fjorårets regnskap bidro Radio 1 med en omsetning på 42 millioner kroner.

Se og Hør Forlaget AS har vært igjennom et driftsår med store endringer i markedssituasjonen for Se og Hør. Det har vært en omlegging fra blad til avis som nå kommer ut to ganger i uken, opplyser Allergruppen i en pressemelding.

I tillegg forlaget arrangert 25-års jubileum. Resultatet er over 102 millioner. Justert for engangskostnader er dette et godt resultat, ifølge gruppen.

Allers Familie-Journal AS oppnådde et rekordresultat på i overkant av 64 millioner kroner før skatt. Det er en forbedring på 23 millioner kroner, 56 prosent, i forhold til fjorårets rekordresultat. Resultatøkningen skyldes en kombinasjon av økte inntekter og reduserte kostnader.

- Alle bladutgivelsene går med overskudd og Allers har hatt en spesielt hyggelig opplags-og resultat fremgang, sier meldingen.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget