RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aller mest fornøyd

Sist oppdatert:
Radio 1 ble solgt. Se og Hør kommer to ganger per uke. Allers Familie-Journal solgte mer en noengang, men resultatet ble dårligere.

Salgsinntektene for Norsk Aller konsern ble i regnskapsåret 2002/03 på én milliard kroner. Det er en nedgang på 21 millioner, det vil si to prosent, i forhold til året før.

Årsaken til avviket er at Radio 1 er solgt, og derfor ikke lenger er inkludert i omsetningen. I fjorårets regnskap bidro Radio 1 med en omsetning på 42 millioner kroner.

Se og Hør Forlaget AS har vært igjennom et driftsår med store endringer i markedssituasjonen for Se og Hør. Det har vært en omlegging fra blad til avis som nå kommer ut to ganger i uken, opplyser Allergruppen i en pressemelding.

I tillegg forlaget arrangert 25-års jubileum. Resultatet er over 102 millioner. Justert for engangskostnader er dette et godt resultat, ifølge gruppen.

Allers Familie-Journal AS oppnådde et rekordresultat på i overkant av 64 millioner kroner før skatt. Det er en forbedring på 23 millioner kroner, 56 prosent, i forhold til fjorårets rekordresultat. Resultatøkningen skyldes en kombinasjon av økte inntekter og reduserte kostnader.

- Alle bladutgivelsene går med overskudd og Allers har hatt en spesielt hyggelig opplags-og resultat fremgang, sier meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere