*Nettavisen* Nyheter.

Allerede klar for 2011

Foto: Bongo Jeans

Kim Kardashian er tidlig ute.

04.01.10 07:40

(SIDE2): 2010-kalenderen til Kim Kardashian har vært i salg i fem måneder, og den 29 år gamle armensk-amerikanske «entrepenøren» har allerede begynt å promotere sin 2011-utgave via to relativt blonde promobilder.

Se bilder her!

Den potensielle bestselgeren for 2011 er ifølge 730.no skutt av kjendisfotograf Nick Saglimbeni, og kommer i salg i sommer, nærmere bestemt 1. august.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Med i «CSI: NY»
Kim er også aktuell med levende bilder - og ikke minst alvorlig dialog:

Nylig gjestet den kurvete kjendisen «CSI: NY» sammen med Pat Metheny, vokalisten i bandet Train og MTVs tidligere TRL-programleder Vanessa Minnillo. Her spiller Kim en kvinne mistenkt for drap i forbindelse med en forsikringssvindel.

Se klipp fra «CSI»-episoden med Kim!

Episoden «Second Chances» ble vist i USA 16. desember, og kommer snart på TVNorge. (Vel, snart og snart, fru Blom. Norge henger flere uker etter. Episoden «Dead Reckoning», som ble vist på CBS i oktober, kommer iallefall på TVN 13. januar.)

Fun fact 1: Kims bidrag til suksesserien er regissert av Eric Laneuville, best kjent som Dr. Lamar i komiserien «Scrubs».

Fun fact 2: Los Angeles-gladjenta har ikke bare blåfilme med gamlekjæresten på CV-en. I fjor spilte hun - igjen - sammen med Vanessa Minnillo, da i «Disaster Movie», som ble kåret til den dårligste filmen noensinne laget. Se eksempel.

Fun fact 3: I julen fulgte Kim fotsporene til Paris Hilton, Padma Lakshmi og Audrina Patridge på denne grisete, sunne måten.

Fun fact 4: I fjor slapp Kim trenings-DVD-serien «Fit In Your Jeans By Friday», med rumpespesialer som «Ultimate Butt Body Sculpt» og «Butt Blasting Cardio Step».

- Jeg oppfatter kroppen min som frodig og sunn. Noen i Hollywood ser kanskje på meg som feit, det er tull. Jeg elsker kurver, jeg syns det er veldig kvinnelig, sier hun i traileren for serien.

- Jeg går alltid ut, jeg går alltid på forskjellige fester, på klubber og arrangementer, og man må se bra ut, man må holde seg i form. Produksjonen av denne workout-DVD-en er det hardeste jeg har gjort i hele mitt liv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.