RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Allerede klar for 2011

Foto: Bongo Jeans
Sist oppdatert:
Kim Kardashian er tidlig ute.

(SIDE2): 2010-kalenderen til Kim Kardashian har vært i salg i fem måneder, og den 29 år gamle armensk-amerikanske «entrepenøren» har allerede begynt å promotere sin 2011-utgave via to relativt blonde promobilder.

Se bilder her!

Den potensielle bestselgeren for 2011 er ifølge 730.no skutt av kjendisfotograf Nick Saglimbeni, og kommer i salg i sommer, nærmere bestemt 1. august.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Med i «CSI: NY»
Kim er også aktuell med levende bilder - og ikke minst alvorlig dialog:

Nylig gjestet den kurvete kjendisen «CSI: NY» sammen med Pat Metheny, vokalisten i bandet Train og MTVs tidligere TRL-programleder Vanessa Minnillo. Her spiller Kim en kvinne mistenkt for drap i forbindelse med en forsikringssvindel.

Se klipp fra «CSI»-episoden med Kim!

Episoden «Second Chances» ble vist i USA 16. desember, og kommer snart på TVNorge. (Vel, snart og snart, fru Blom. Norge henger flere uker etter. Episoden «Dead Reckoning», som ble vist på CBS i oktober, kommer iallefall på TVN 13. januar.)

Fun fact 1: Kims bidrag til suksesserien er regissert av Eric Laneuville, best kjent som Dr. Lamar i komiserien «Scrubs».

Fun fact 2: Los Angeles-gladjenta har ikke bare blåfilme med gamlekjæresten på CV-en. I fjor spilte hun - igjen - sammen med Vanessa Minnillo, da i «Disaster Movie», som ble kåret til den dårligste filmen noensinne laget. Se eksempel.

Fun fact 3: I julen fulgte Kim fotsporene til Paris Hilton, Padma Lakshmi og Audrina Patridge på denne grisete, sunne måten.

Fun fact 4: I fjor slapp Kim trenings-DVD-serien «Fit In Your Jeans By Friday», med rumpespesialer som «Ultimate Butt Body Sculpt» og «Butt Blasting Cardio Step».

- Jeg oppfatter kroppen min som frodig og sunn. Noen i Hollywood ser kanskje på meg som feit, det er tull. Jeg elsker kurver, jeg syns det er veldig kvinnelig, sier hun i traileren for serien.

- Jeg går alltid ut, jeg går alltid på forskjellige fester, på klubber og arrangementer, og man må se bra ut, man må holde seg i form. Produksjonen av denne workout-DVD-en er det hardeste jeg har gjort i hele mitt liv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere