RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alltid like morsom

Sist oppdatert:
Espen Eckbo er nå å se i Otto Jespersen sitt nye program «Rikets røst» på TV 2, og det er ikke Otto som er Side2-mannen denne uken.

Navn: Espen Eckbo
Yrke: Komiker, skuespiller
Aktuell: «Rikets røst» på TV 2

Espen Eckbo er et kjent TV-fjes, han dukket opp i forskjellige roller når TV 2 lagde sin egen versjon av påskenøttene, vi kjenner han godt gjennom hans innslag på Torsdagsklubben, og selvfølgelig som en av nissene på låven.

Espen Eckbo hadde også en rolle i filmen «Kvinnen i mitt liv» med Thomas Giertsen. Det er heller ikke lett å glemme Espen fra dokumentarfilmen «Get ready to be boyzvoiced» fra 2000, da han også ga ut plate med den selvlagde gruppa «Boyzvoice». Nå er vår kjære komiker å se på TV 2 igjen, denne gang i Otto Jespersen sitt nye show, «Rikets røst», der Eckbo skal stå for flere innslag.

Det er ikke mulig å snike under et teppe at det er enkelte i side2-redaksjonen som finner denne komikeren utrolig dyktig, men at han fortjener å bli Side2-mannen denne uken er det ikke tvil om.

Espen er utrolig dyktig i det han gjør, samtidig er han veldig søt, ikke brautende, som så mange komikere har en tendens til å være, og på toppen av det hele er han veldig høflig og ydmyk. Det hadde du kanskje ikke trodd, men derfor har han blitt vår mann denne uken.

Tidligere Side2-menn:

Den pene av de slemme
Sjarmør skjerper seg
Verdt over 300 millioner
Vårt Idol

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere