Alltid like vakre og stilsikre

Foto: (Alloverpress)

Disse to har mer til felles enn bare fornavnet.

12.07.10 19:23

(SIDE2:) Vi elsker stilen til Jessica Biel og Jessica Alba.

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Skjønnheter
De er begge kjente skuespillere. De heter begge Jessica. De er begge født i 1981. De har begge kjærester. Og de tar alltid pusten fra deg med sitt nydelige utseende. Enten om de dukker opp i sine flotteste gallakjoler på den røde løperen eller er på vei til treningsstudio i joggebuksa, disse to Jessicaene ser alltid like vakre ut.

Lar klærne få oppmerksomheten
Jessica Alba (29) fikk datteren Honor Marie (2) sammen med sin ektemann Cash Warren i 2008. Men etter at Jessica ble mor har allikevel ikke mammarollen på noen som helst måte gått ut over Jessicas klesstil. Tvert imot så blir den vakre skuespillerinnen bare mer og mer elegant. Hun kan kle seg i lårkorte kjoler uten å bli «tacky», lange kjoler uten å drukne bort, joggebukser ser like bra ut som smale jeans og Jessica blir like kul i lave sko som i høye hæler. Hun velger å la antrekket tale for seg. Jessica Alba bruker aldri smykker eller tung sminke til å løfte antrekket. Det klarer hun nemlig selv med sine utvalgte plagg, sko, hårfrisyre og sitt naturlig vakre utseende. Til hverdags velger Jessica en avslappet, men trendy stil. Hun lar tilbehøret matche hverandre uten at det blir for tydelig. Makeupen er nøytral, men Jessica er glad i leppestift med farger, særlig rosa- og rødtoner.

LES OGSÅ: Komfortabel trend

Naturlig
Jessica Biel ble oppdaget som modell allerede som 12-åring. Men det er nok rollen som Mary Camden i TV-serien «Den syvende himmel» hun er mest kjent for. I de senere årene har Jessica Biel også spilt i en rekke filmer, og hun er kjæreste med artisten Justin Timberlake. Som sin navnesøster så bruker Jessica sjeldent mye sminke. Med sitt vakre smil er hun fotografenes yndling når hun dukker opp på premierefester og prisutdelinger. Jessica Biel passer også på at det er antrekket som er i fokus når hun viser seg på den røde løperen. Med enkle smykker som matcher klærne blir det ikke «too much», og resultatet blir perfekt enten om hun velger fargerikt dyreprint-mønster eller asymmetriske silkekjoler.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Fashionista
Det er ikke rart at disse to er på listen blant de mest ettertraktede kjendiskvinnene i verden. Både Jessica Alba og Jessica Biel er ofte å se på internasjonale moteshow. Og det er ingen tvil om at disse kvinnene begge to er inspirerende moteikoner.

De to Hollywood-stjernene får det til å se så enkelt ut.

Bli inspirert av stilen deres her:

3493

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.