RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alpha Wing

Sist oppdatert:
«Alpha Wing» er et helt ordinært romskip-skytespill som ser litt pener ut en «Space Invaders», men er ellers det samme spillet.

De fleste kjenner til spillet «Space Invaders» som fulgte med Nokias superpopulære 3310 og 3330. «Alpha Wing» det nøyaktig samme spillet, bare i farger. Det ser bedre ut, men det er også altfor enkelt å spille.

Mens du i «Space Invaders» måtte skyte manuelt, står artilleriet på auto i «Alpha Wing». Resultatet er at du slipper å spille noe i det hele tatt. La bare romskipet ditt stå passe godt plassert til venstre på midten av skjermen, og du surfer igjennom brett etter brett. Nesten i alle fall.

Det kan jo være greit å hente inn litt ekstra våpen, og passe seg for skudd, men det skjer såpass sjeldent at du blir ikke akkurat svett.

I «Alpha Wing» har du mulighet til å laste opp highscoren din, slik at du kan konkurrere med kompiser om den høyeste poengsummen, men det er også det mest interessante ved spillet.

«Alpha Wing» er helt grei tidtrøyte på bussen hjem fra studie eller jobb, men bringer ikke den helt store gleden over mobilspilling. Terningkast 3 .

Spillet er testet på en Nokia 7250i. Funker ikke på Sony Ericsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere