RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt om Burning Crusade

Spillmagasinet har snakket med høvdingen for «World of Warcraft». Her er alt du trenger å vite om «Burning Crusade».

Sjekk 53 blodferske skjermbilder fra «Burning Crusade» i bunn av artikkelen.

(TV 2 Spillmagasinet): Frank Pearce heter en hyggelig fyr som en gang var med og startet et spillselskap kalt Blizzard.

I dag er det få spillentusiaster som ikke har hørt om Blizzard, først på grunn av strategispill-serien «Starcraft», men nå først og fremst på grunn av verdens største online rollespill, «World of Warcraft».

Mandag var Pearce en tur i Norge, noe som sier litt om hvor populært dette spillet her på berget. TV 2 Spillmagasinet møtte ham på Frogner Kino i Oslo.

Video #1:Flying Mounts.
Video #2:Gameplay.

- Kommer når det er ferdig

- Målet vårt er å slippe «Burning Crusade» i år. Men er det ikke ferdig, så er det ikke ferdig, sier Frank Pearce til samlingen av spilljournalister på Frogner Kino i Oslo mandag ettermiddag.

Da hadde han vist frem så mye av «Burning Crusade» han kunne til sultne nyhetsjegere. Til tross for en rekke avsindige spørsmål fra folk som helt klart bruker for mye tid på spillet, var det mulig å dechiffrere en del av informasjonen som ble formidlet.

Blant de bedre nyhetene er at Blizzard oppgraderer hele maskinvareparken sin.

- Ja, vi har litt problemer med forsinkelser i spillet. Men vi oppgraderer database og servere og installerer ny maskinvare i alle områder, forsikrer Pearce.

Dessverre kommer det ingen dedikerte norske servere.

Lite for den jevne spiller

Det er antagelig lite i utvidelsespakken «Burning Crusade» for deg som ikke har nådd 60. og øverste nivå i «World of Warcraft».

- Utvidelsen passer for alle, også de som ikke er på nivå 60. Live Content Updates vil for eksempel fungere for alle spillere, sier Pearce, men er unnvikende da Spillmagasinet spør om han kan komme med flere eksempler.

Konkurranse:Vinn tøff musematte!

Har du imidlertid nådd toppen i «World of Warcraft» har du mye å glede deg til.

Nytt land i sikte

«Burning Crusade» tar spillere fra nivå 60 til 70, og legger til en rekke nytt innhold.

Blant annet får du mer land å utforske i Outland. Noen spillere husker kanskje dette området fra «Warcraft III: The Frozen Throne».

Det er også lagt til to nye raser, Draenei som hører til Alliance og Blood Elf som hører til Horde i tillegg til at spillere nå kan fly.

- Fordelen med å fly, er at du kan nå områder som det ellers er umulig å komme til, sier Pearce og forklarer at Blizzard ikke har bestemt seg for farten på flygedyrene ennå.

Det nye yrket smykkesmed, nye våpen, magiske gjenstander, rustninger, dusinvis av nye monstre og hundrevis av nye oppdrag er også lagt til.

Last ned: Du får en komplett oversikt over nyhetene i «World of Warcraft: Burning Crusade» i dette dokumentet med spørsmål og svar (høyreklikk og velge Lagre mål som...).

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere