RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Altinex fortsatt i kattepine

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet Altinex fortsetter å være i en uholdbar situasjon økonomisk, og er ikke i stand til å betjene sine forplikteser med dagens kontantstrøm
Det går frem av kvartalsrapporten for første kvartal.

Altinex omsatte i kvartalet for 14,5 millioner kroner, og fikk et resultat før skatt på minus 1,6 millioner. Det er en forbedring fra i fjor da selskapet gikk med et underskudd på 6,6 millioner etter en omsetning på 18,8 millioner.

Driftsresultat før avskrivninger, EBITDA, viste også en positiv utvikling, og var noe bedre enn budsjett. I budsjettet for 2030 er det ventet en omsetning på 47 millioner og et resultat før skatt på minus 3,4 millioner. Det vil igjen gi omkring 1 millione ri kontantstrøm etter finanskostnader, ikke nok til å bejterne dagens avdragsprofil.

- Behovet for å finne en løsning er på alle måter presserende særlig fordi en i dagens situasjon står i fare for å "slite ut" ansatte samt forholdet til banken og andre forretningsforbindelser. Dertil er likviditetssituasjonen fortsatt kritisk og det forventes ikke at den vil bedre seg nevneverdig med det første, skriver styret.

Det har foregått forhandligner med selskapets hovedbankforbindelse siden våren i fjor, og fortsatt er det ikek en løsning på bordet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere