RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Altinex Oil svarer

Sist oppdatert:
En representant for olje- og energidepartementet stilte spørmål med Altinex Oils organisasjon i dag i forbindelse med prekvalifiseringen til norsk sokkel. Nå svarer Altinex
Det var i et intervjue i Dagens Næringsliv i dag at ekspdisjonsjef Gunnar Gjerde i olje- og energidepartementet uttalte seg tvilende til personalressursene i olejselskapene PA Resources og Altinex Oil, og at detet var grunnen til at de så langt ikke har blitt prekvalifisert til norsk sokkel.

– Det er vel ikke så vanskelig hvis du har papirene i orden. Men det har vært litt usikkert hvilke ressurser de har på personalsiden, sier ekspedisjonssjef Gunnar Gjerde i Olje- og energidepartementet til Dagens Næringsliv.

Altinex Oil har i morges valgt å svare på artikkel i form av en børsmelding. I melding viser Altinex Oil til at de nå har en stab på ni proffesjonelle fagpersoner med lang fartstid, noe som har vært nok til at andre norske oljeselskaper har blitt kvalifisert.

- Jeg tror det er lite sannsynlig at han har sagt dette ordrett, sier konsernsjef Olaf I. Ellingsen i Altinex til iMarkedet.no, i en kommentar til uttalelsen Gjerde er sitert på i DN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere