RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Altinex Oil uten tildeling

Sist oppdatert:
Altinex Oil fikk ikke utdeling i lisensrudnen på norsk sokkel som ble avgjort i dag. Blokken selskapet søkte hadde ikke skapt itneresse hos andre
- Altinex var eneste søker på denne blokken og kunne derfor ikke tildeles noen andel, skriver Altinex i en melding mandag ettermiddag.

Det skjer etter at selskapet som er i ferd med å bygge seg opp som en ny aktør på norsk sokkel ikke fikk tilbud om andeler i lisensrunden TFO-2004, hvor olje- og energidepartementet sendte ut tilbudene i dag.

Selskapets søknad om prekvalifisering som rettighetshaver på norsk sokkel er i tillegg fortsatt under saksbehandling hos myndighetene.

Altinex Oil og dets organisasjon jobber aktivt med vurdering av nye blokker for den neste konsesjonsrunden på norsk sokkel. Parallelt arbeides det for tiden med å få ervervet andeler i produserende felt, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere