RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Altinex ser overskudd fremover

Sist oppdatert:
Offshoreteknologiselskapet Altinex snudde minus til pluss i første kvartal, og tror på overskudd også de kommende kvartalene
Altinex fikk et resultat før skatt på pluss 2,0 millioner kroner i første kvartal, mot minus 1,6 samme kvartal i fjor.

Driftsinntektene økte fra 14,5 til 15,5 millioner kroner, mens driftsresultat før avskrivninger gikk fra pluss 0,8 til pluss 3,2 millioner. Dette inkluderer en million i pluss på dividende fra bobehandlingen i Altniex UK Ltd.

- Driftsresultatet i første kvartal ble som forventet med solid omsetning og resultat i forretningsområdet Altinex Offshore Services og fin salgsutvikling i Altinex Envirotech. Samtidig var det forventet lav offshoreaktivitet i Altinex Reservoir Technology og høye administrative kostnader i kvartalet, heter det i kvartalsrapporten.

- Styret forventer et resultat fra driften av dagens forretningsenheter fremover i tråd med de siste kvartalene - selv om resultat og omsetning pr. kvartal for de enkelte forretningsområdene vil kunne variere betydelig, heter det.

- Arbeidet med å utvikle dagens forretningsområder organisk har fortsatt gjennom kvartalet. Likeledes har det vært ført og føres fortsatt samtaler med et utvalg potensielle, bransjenære samarbeidspartnere om strukturelle løsninger - uten at selskapet så langt har funnet løsninger som både er industrielt riktige og fornuftig priset, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere