RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig bilulykke på E6

Foto: Siv Storløkken (Opdalingen)
Sist oppdatert:
Fem personer fraktet til sykehus.

DRIVDALEN (Opdalingen ): DRIVDALEN: E6 ble åpnet igjen for trafikk i tretida etter det kraftige sammenstøtet onsdag ettermiddag.

Kritisk for to i familie
To personer ble alvorlig skadet da fem personer var involvert i front mot front-kollisjonen i Drivdalen i ettermiddag. Tilstanden skal være stabil.

Samtidig skal tilstanden være mer kritisk for den ene av de to. De satt i en svart BMW 318d på tur nordover. I bilen satt det i alt tre personer; et ektepar på 53 og 58 år og deres datter på 25 år. Bilen er hjemmehørende i Telemark.

Ektepar skadet
Mye tyder på at det var denne bilen som kom over i feil kjørebane og kolliderte med en sølvgrå Mercedes-Benz C200 CDI, hvor det satt et eldre ektepar på 60 og 63 år. Skadeomfanget hos disse to ble på stedet ansett som mindre. Paret er hjemmehørende i Vestfold.

Alle til sykehus
Samtlige involverte ble fløyet eller kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim. Det kom ambulansehelikopter fra både Dombås og Trondheim, i tillegg til to sykebiler fra Oppdal.

Også politi og brannvesen rykket ut til ulykken, som skjedde like før klokka halv to i 90-sona rundt to mil sør for Oppdal sentrum.

Rev med seg forstilling
Ingenting tydet på at det hadde vært unormal høy fart da sammenstøtet fant sted. Kreftene er likevel sterke: Forstillingen til BMW-en hang etter ulykken fast i Mercedesen. Bilene sto flere meter fra hverandre.

I sommertrafikken dannet det seg raskt lange køer på begge sider av ulykkesstedet.

Les flere saker fra Opdalingen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere