Gå til sidens hovedinnhold

Alvorlig bilulykke på E6

Fem personer fraktet til sykehus.

DRIVDALEN (Opdalingen ): DRIVDALEN: E6 ble åpnet igjen for trafikk i tretida etter det kraftige sammenstøtet onsdag ettermiddag.

Kritisk for to i familie
To personer ble alvorlig skadet da fem personer var involvert i front mot front-kollisjonen i Drivdalen i ettermiddag. Tilstanden skal være stabil.

Samtidig skal tilstanden være mer kritisk for den ene av de to. De satt i en svart BMW 318d på tur nordover. I bilen satt det i alt tre personer; et ektepar på 53 og 58 år og deres datter på 25 år. Bilen er hjemmehørende i Telemark.

Ektepar skadet
Mye tyder på at det var denne bilen som kom over i feil kjørebane og kolliderte med en sølvgrå Mercedes-Benz C200 CDI, hvor det satt et eldre ektepar på 60 og 63 år. Skadeomfanget hos disse to ble på stedet ansett som mindre. Paret er hjemmehørende i Vestfold.

Alle til sykehus
Samtlige involverte ble fløyet eller kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim. Det kom ambulansehelikopter fra både Dombås og Trondheim, i tillegg til to sykebiler fra Oppdal.

Også politi og brannvesen rykket ut til ulykken, som skjedde like før klokka halv to i 90-sona rundt to mil sør for Oppdal sentrum.

Rev med seg forstilling
Ingenting tydet på at det hadde vært unormal høy fart da sammenstøtet fant sted. Kreftene er likevel sterke: Forstillingen til BMW-en hang etter ulykken fast i Mercedesen. Bilene sto flere meter fra hverandre.

I sommertrafikken dannet det seg raskt lange køer på begge sider av ulykkesstedet.

Les flere saker fra Opdalingen her

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen