RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig brannskader etter eksplosjon

Sist oppdatert:
En alvorlig skadd etter flere eksplosjoner.

Det brenner i et tidligere gartneri i Sula kommune på Sunnmøre.

Politiet fikk lørdag ettermiddag melding om at det brant i eller ved et gartneri på Eidsnes i Sula kommune, og at det hadde vært flere mindre eksplosjoner på stedet. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at brannen brøt ut etter bruk av en vinkelsliper. En person skal være alvorlig skadd, og det kan være flere personer på stedet.

- Det er blitt gjort arbeid på en gammel bil, hvor det det er blitt brukt vinkelsliper. Denne har slått gnister og startet brann. Ettersom det har stått noen gassflasker i bygningen, har dette siden ført til eksplosjoner, sier operasjonsleder Leif Arne Valderhaug til NTB.

Han opplyser at flere bygninger er rammet. Utenom gartneriet finnes det andre i nærheten som er tilknyttet gartneriet, og det skal også ha vært en hybel i ett av husene. Det er foreløpig uklart om andre av husene er kommet til skade.

- Bygningen er overtent. Et større område er blitt evakuert, og politiet oppfordrer folk som er i området om å holde seg på avstand, sier Valderhaug.

Tips eller bilder til denne saken? Kontakt oss på Vaktsjef@Nettavisen.no

Politiet melder om at brannen lørdag ettermiddag er slukket og underkontroll, og ingen flere personer er kommet til skade.

I følge Valderhaug er det for tidlig å si noe om de materielle skadene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere