RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig for 19-åring etter badeulykke

Arendal (NTB): 19-åringen som ble funnet livløs på bunnen av ett av bassengene i badeanlegget Frolandia i Froland søndag, er innlagt på Ullevål sykehus i Oslo. Tilstanden hans er alvorlig.

19-åringen, som er av utenlandsk opprinnelse, ble først brakt til sykehuset i Arendal, men tidlig mandag ble han fraktet til Oslo.

- Han ble hentet på intensivavdelingen ved Arendal sykehus klokken 5 mandag og fløyet til Oslo. Det betyr at tilstanden er alvorlig, sier kommunikasjonsrådgiver Johanne Tunaal-Larsen ved Sørlandet sykehus til Fædrelandsvennen.

Den første meldingen, som kom rundt klokken 16 søndag, gikk ut på at det hadde vært en mulig drukningsulykke ved det kommunale badeanlegget Frolandia.

- 19-åringen ble funnet på bunnen og fraktet opp livløs. Det ble startet hjerte-lunge-redning på stedet, og man fikk gjenopplivet ham, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt til NTB.

Vitner skal ha trodd at 19-åringen bedrev en form for lek kort tid før han plutselig ble observert liggende på bunnen av bassenget, forteller politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere