RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alvorlig frontkollisjon på E8

Foto: MMS-TIPSER (Nordlys)
Sist oppdatert:
To personer omkom i kollisjon med bergingsbil.

Mandag ettermiddag var det full utrykning på E8 i Ramfjordbotn i Tromsø. En personbil hadde frontkollidert med en bergingsbil.

Fire personer skal ha vært involvert i ulykken. To er omkommet, skriver nordlys.no.

De to omkomne skal være en 13 år gammel gutt og en 56 år gammel kvinne, opplyser Troms politidistrikt i en pressemelding.

Begge satt i personbilen.

Ulykken skal ha intruffet én kilometer nord for Fagerneskrysset.

Personbil mot bergingsbil
I tillegg ble to personer fraktet til UNN med ambulanse og legehelikopter. Det bekrefter kommunikasjonssjef Hilde Pettersen ved UNN.

- Vi har mottatt to pasienter. Den ene med ambulanse og den andre med helikopter. Det er for tidlig å informere om tilstanden til disse, forteller Pettersen til nordlys.no

Innsatsleder ved Troms politidistrikt, Jahn-Erik Solheim sier til nrk.no at føreren av bergingsbilen bare har fått lettere skader.

Ambulanser, ambulansehelikopter, politi og brannvesen rykket ut da de fikk melding om hendelsen i klokken 15.13.

Bred etterforskning
Årsaken til ulykken er ikke kjent, og politiets etterforskere jobber nå på stedet. Parallelt med politiet, vil også Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen og Statens havarikommisjon etterforske ulykken.

Veistandarden på E8 fikk svært mye oppmerksomhet etter den tragiske dødsulykken der fem mennesker mistet livet i januar.

Ulykkesbelastet strekning
Stortingsrepresentant fra Frp, Øyvind Korsberg, sendte et skriftlig spørsmål til samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa om hva hun konkret vil gjøre for å forbedre trafikksikkerheten på veistrekningen. Les Kleppas svar her.

Les også: - Denne massakren kan ikke fortsette

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere