Gå til sidens hovedinnhold

Alvorlig skadet etter MC-ulykke

En 52 år gammel MC-fører fikk alvorlige bruddskader etter at han kjørte inn i en bil. Les utdrag fra politiloggen her.

Slåss på bussholdeplass

BJØRNDAL: Klokken ett natt til torsdag fikk politiet melding om at flere ungdommer slåss på en bussholdeplass på Bjørndal. Da politiet kom fram var ungdommene forduftet. Det ble søkt i området og politiet kom i kontakt med noen ungdommer, men ingen som ble knyttet til slåssingen.

Kjørte i murveggen

HELSFYR: Politiet mistenker at en 45 år gammel kvinne fikk et illebefinnende da hun torsdag klokken 18 kolliderte i Østensjøveien ved Østre gravlund. Bilen hadde kjørt over midtrabatten og inn i muren som omkranser gravlunden. Kvinnen ble kjørt til Ullevål universitetssykehus, men skadeomfanget er ukjent.

I autovern etter unnamanøver

LJAN: Klokken 22.10 torsdag fikk politiet melding om en trafikkulykke utenfor Ljabruveien 112. Den 24 år gamle bilføreren har forklart til politiet at han svingte unna et rådyr før han kolliderte i autovernet. 24-åringen var forslått og hadde redusert bevissthet. Han ble derfor kjørt til Ullevål universitetssykehus med et som betegnes som lettere skader.

To biler i en smell

SKULLERUD: To biler kolliderte i Johan Scharffenbergs vei rundt klokken 17.40 onsdag. En person ble kjørt til Ullevål universitetssykehus for sjekk og politiet har åpnet etterforskning.

Dårlig sikret last

SKULLERUDDUMPA: Onsdag klokken 18 fikk politiet melding om trailer som kjørte nordover på E6 i Skulleruddumpa og mistet deler av lasten. Politiet og Vegtrafikksentralen (VTS) rykket ut til stedet hvor de fant flere jordsekker som lå strødd langs veien. Det ble gjort forsøk på å finne traileren, men uten resultat. VTS ryddet på stedet.

MC kjørte på bil

LJANSBRUKET: Klokken 18.35 onsdag fikk politiet melding om at en motorsykkel hadde kollidert i en personbil i krysset Ljansbrukveien/Ingjerstrandveien. Motorsykkelen hadde kjørt inn i bilen bakfra og det var en del materielle skader på kjøretøyene. Den 52 år gamle føreren av motorsykkelen ble kjørt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige bruddskader.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant