*Nettavisen* Nyheter.

Alvorlig trafikkulykke i Fredrikstad

 

ULYKKE: En personbil med tilhenger skal ha fått sleng og hengeren traff deretter en lastebil som kom i motsatt kjørefelt. Foto: Skjermdump (Google Maps)

En person er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom en personbil med tilhenger og en lastebil på riksvei 110 i Fredrikstad.

18.09.19 21:53

Operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt sier at det kan se ut som personbilen har fått sleng på tilhengeren, og at føreren har mistet kontrollen.

– Bilen har deretter kommet over i motgående kjørefelt hvor den har truffet en lastebil, sier han til NTB.

Riksvei 110 er stengt på ulykkesstedet. Det er lange køer i begge retninger, forteller operasjonslederen. Han sier at det trolig blir omdirigeringer og anbefaler trafikanter å velge en annen vei onsdag ettermiddag.

– Det kommer til å bli stengt en stund, sier Marstad.

Luftambulanse

Politiet fikk melding om ulykken klokka 15.13. Statens vegvesens ulykkesgruppe er varslet.

Luftambulanse er rekvirert til steder, opplyser Fredriksstad Blad.

– Fører av personbilen, en kvinne i 30-årene er fløyet til Ullevål sykehus med Sea-King. Hun er alvorlig skadet, opplyser politiets innsatsleder på ulykkesstedet Arve Hermansen til Fredriksstad Blad.

Var ved bevissthet

Kvinnen som er fra distriktet skal ha kommet fra Fredrikstad, mens lastebilen skal ha kommet fra Råde. Ifølge Hermansen så skal det være snakk om alvorlige ryggskader på kvinnen, men hun skal ha vært ved bevissthet da hun ble fraktet av gårde i helikopteret.

Lastebilsjåføren, en mann i 40-årene, kom fra ulykken uten fysiske skader.

Riksvei 110 ved Ørmen i Fredrikstad var stengt på ulykkesstedet i flere timer etter ulykken, noe som førte til lange køer i området. Politiet var ferdig med opprydningsarbeidet i 18-tiden.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag