- BI fikk bekymringsmeldinger rettet mot seg i starten av september, men jeg kan ikke gå nærmere innpå hva det er, sier kommunikasjonssjef Ole Petter Syrrist-Leite til Nettavisen.

- Politiet har iverksatt tiltak for å sikre at alle studenter skal være trygge. BI er i løpende dialog med politiet og følger deres råd. All aktivitet ved BIs campuser går som normalt. Utover dette henviser vi til politiet, sier Marius Eriksen, divisjonsdirektør for heltidsstudier ved Handelshøyskolen BI.

- Har håndtert et tips

Politiet i Oslo opplyser til Nettavisen at de i samarbeid med PST har håndtert et tips om en mulig trussel mot BI, men at det ikke lå noe mer i det og at det nå er avklart.

-Vi har ikke noe mer å si enn det PST har sagt, sier Unni Grøndal, pressesjef i Oslo politidistrikt, til Nettavisen i en sms.

VG skriver at politiet skal ha kontroll på en mann i 20-årene som har vært student på BI i noen år, men at vedkommende ikke er fremstilt for varetektsfengsling.

Flere studenter holdt seg hjemme

Daglig leder i SBIO (Studentforeningen ved Handelshøyskolen i Oslo), Aleksander Sveen, er også kortfattet i sin kommentar.

- Studentforeningen forholder seg til den informasjonen BI har gått ut med, sier Sveen til Nettavisen.

En BI-student Nettavisen har snakket med forteller at flere studenter holdt seg hjemme i dag, etter at detaljer om hendelsen hadde spredd seg på skolen og skapt frykt.

Ifølge VG har studenten vist interesse for skoleskytinger og hvordan disse fungerer.