*Nettavisen* Nyheter.

Ambulansearbeider Sarah (29) rykket ut til bilulykke i brudekjolen

I KJOLEN: Vanligvis er ambulansearbeider Sarah Ray (29) ikledd uniform når hun rykkere ut til bilulykker, men på bryllupsdagen fikk brudekjolen holde som arbeidsantrekk. Foto: Facebook

- Det spiller ingen rolle om det er bryllupsdagen din, eller ikke.

13.10.15 21:55

Da 29 år gamle Sarah Ray fra Clarksville i amerikanske Tennessee giftet seg tidligere denne måneden, ble brudekjolen på et tidspunkt til arbeidsantrekk.

Det var etter vielsen - på vei til bryllupsfesten - at brudens far, bestemor og bestefar havnet i en bilulykke. Da brudeparet - som begge arbeider som ambulansepersonell - hørte dette, rykket de ut til ulykkesstedet for å bidra.

- Vi hoppet i bilen umiddelbart. Flere av brudepikene og forloverne er også ambulansearbeidere, så de ble med. Vi visste bare at bilen var totalvraket, men ingenting om skadeomfanget, forteller Ray til ABC News.

- Bestemor måtte på sykehus

Framme på ulykkesstedet viste det seg at det hadde gått bra med familien.

- Bestemor måtte på sykehuset en liten stund på grunn av skader i armene etter at airbagen løste seg ut. Pappa fikk noen lignende småskader, mens bestefar var uskadd.

Ray forteller at hun overlot arbeidet på stedet til kollegaene sine i ambulansetjenesten, og sier at hun bare var der for å se hvordan det gikk med familiemedlemmene.

- Kan le litt av det

På vei bort fra ulykkesbilene tok brudens mor bildet av Ray, som nå deles verden over.

- Jeg synes bildet er veldig fint. Det gjorde virkelig dagen til en uforglemmelig dag, selv om jeg skulle ønske vi hadde sluppet at ulykken hendte. Men siden alle har det fint nå, så kan vi egentlig le litt av det.

I etterkant har ordet helt blitt brukt om den 29 år gamle ambulansearbeideren.

- Det spiller ingen rolle om det er bryllupsdagen din, eller ikke, sier Ray selv, som ikke synes det hun gjorde var annet enn hva som kan forventes av henne.

Rays arbeidsgiver, Montgomery Emergency Medical Services, har lagt ut bildet på Facebook og hyller henne for innsatsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag