*Nettavisen* Nyheter.

Ambulansekaprer siktet for fem drapsforsøk

Ambulansen som ble kapret står utenfor en bygård sentralt i Oslo, etter at en mann kapret den i oktober.

En 32-årig mann er siktet for flere drapsforsøk, befatning med våpen og oppbevaring av narkotika. Han har vært varetektsfengslet i fire uker, og torsdag er det nytt fengslingsmøte i Oslo tingrett. Foto: (NTB scanpix)

Mannen (32) som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo 22. oktober, samtykker til å la seg fengsle i fire nye uker, skriver Dagbladet.

20.11.19 14:42

32-åringen er siktet for drapsforsøk, befatning med våpen og oppbevaring av narkotika. Han har vært varetektsfengslet i fire uker, og torsdag er det nytt fengslingsmøte i Oslo tingrett.

Politiet har begjært fire nye uker i varetekt med brev- og besøksforbud.

Her kan du lese mer om ambulansekapringen.

– Han samtykker til fengsling, men ikke til restriksjonene, opplyser hans forsvarer Øyvind Bergøy Pedersen til Dagbladet.

Ifølge VG er mannen nå siktet for fem drapsforsøk. Det bekrefter politiadvokat Kari Kirkhorn i Oslo politidistrikt til avisen.

– Han er siktet for drapsforsøk og det gjelder et eldre ektepar og moren med barnevognen med tvillingene, sier politiadvokat Kari Kirkhorn.

Den siktede mannen samtykker til fengsling og møter ikke i retten, men ønsker at restriksjonene oppheves, ifølge politiet.

32-åringen avviser skyld for drapsforsøk. Resten har han ikke tatt stilling til ennå, ifølge forsvareren, Øyvind Bergøy Pedersen.

Den medsiktede 25 år gamle kvinnen ble fremstilt for ny fengsling onsdag. Hun er siktet for flere forhold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag