RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amedia tjente mer penger

Oslo (NTB): Amedia fikk et resultat før skatt på 87 millioner kroner i tredje kvartal. Selskapet viser til god vekst i digitale annonseinntekter.

Opplagsinntektene økte med 1 prosent, til tross for en opplagsnedgang på 4,5 prosent, opplyser selskapet i kvartalsrapporten.

De samlede annonseinntektene falt noe gikk svakt tilbake i kvartalet. Papirannonseringen i avisene falt med 3,7 prosent, mens digitale annonseinntekter økte med 16,3 prosent.

- Amedia ser merkbare og positive resultater av konsernets digitale vekststrategi. Resultatet i tredje kvartal er tilfredsstillende, men vi har behov for kontinuerlige forbedringer. God inntjening er avgjørende for å ivareta vår samfunnsrolle i fremtidens medielandskap, sier konsernsjef Are Stokstad.

Mobile plattformer er et område der konsernet har vekst, i likhet med de fleste andre mediehus. Mens kvartalsrapporten forteller om en økning i daglige nettbrukere på 10,2 prosent, ble det 72 prosent flere daglige mobilbrukere.

Amedia ble til da A-pressen i 2012 kjøpte Edda Media. Konsernet har over 70 papiraviser, nettaviser og andre publikasjoner over hele landet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere