RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)

Amelie utnevnt til æresmedlem av Studentersamfundet

Sist oppdatert:
Inn i samme klubb som Kåre Willoch, Gro Harlem Brundtland og Gunnar Sønsteby.

Lørdag kveld ble Madina Salamova, alias Maria Amelie, utnevnt til æresmedlem av Studentersamfundet i Trondheim.

Innstillingen om æresmedlemsskap ble fremmet av Studentersamfundets styre, og ble enstemmig vedtatt på lørdagens møte, der rundt 370 studenter hadde møtt opp, skriver adressa.no.

- Et æresmedlemsskap på Samfundet skal deles ut til en person som har gjort en betydelig innsats innen kultur, politikk, eller av annen samfunnsnyttig art. Maria Amelie tok en stor risiko da hun med boken sin sto fram som papirløs, og har satt fokus på en svært viktig sak. Maria Amelie har i tillegg i flere år vært aktivt med her på Samfundet, og hun er derfor nært knyttet til huset, sier nestleder i Studentersamfundet i Trondheim, Ruben Angell, til adressa.no

Æresmedlemsskap i Studentersamfundet deles kun ut én gang i året, og Madina Salamova føyer seg dermed inn i en eksklusiv rekke av andre æresmedlemmer, der vi blant annet finner Gro Harlem Brundtland, Kåre Willoch, Lars Lillo-Stenberg og Gunnar Sønsteby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere