RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amerikansk designer til Bolia

(Bolia)
Se produktene som liver opp hjemmet.

(SIDE2): Den amerikanske kunstneren Charmaine Olivia har slått seg sammen med interiørkjeden Bolia, og resultatet er en rekke morsomme og dekorative produkter som kan live opp de mest tradisjonelle hjem.

Se bilder av produktene nederst i saken!

Designeren har illustrert både sengesett, veggklistremerker og puter for møbelkjeden, alle produktene med et særpreg man kanskje ikke normalt forbinder med Bolia-konseptet.

Servietter og soyasaus
Olivia er opprinnelig fra Encinitas i California, men bor for tiden i San Fransisco. Byen er kjent for å være tilholdsstedet for alternative kunstnertyper, og vi vil tro Charmaine passer godt inn i miljøet.

Du kan blant annet følge kunstnerens liv gjennom bloggen hennes, og hun har også egen nettbutikk.

Den unge kunstneren begynte sin kunstnerkarriere ved å tegne på servietter – ved hjelpe av soyasaus. Siden den gang har Olivia oppgradert kunsten sin til papir og penn, og noe av hennes arbeid kan du nå altså få kjøpt hos Bolia.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Setter særpreg
Side2 synes Olivia-produktene er både morsomme og lekne, og liker spesielt ideen med et veggklistremerke som kan bryte opp og sette særpreg på hjemmet.

På sin egen hjemmeside kan kunstnerne avsløre at hun elsker å drikke peppermynte te, få maling på fingrene og å ta fotografier.

Olivia har tidligere designet for blant annet iPhone.

Produktene vil være for salg i Bolias butikker fra februar.

2725

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere