RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amerikanske meglerhus opprettholder RCL-kjøp

Sist oppdatert:
Flere av de store amerikanske meglerhusene har kommet med oppdateringer i etterkant av resultatvarslet fra Royal Caribbean Cruises tirsdag kveld, og tonen er fortsatt Kjøp
iMarkedet har fått tilgang på oppdateringer som Lehman Brothers, Bear Stearns og Smith Barney/Citigroup sendte ut i forbindelse med Royal Caribbean Cruises noe fordekte resultatvarsel for første kvartal, gitt i årsrapporten sent tirsdag kveld.

Alle de store internasjonale meglerhusene opprettholder sine anbefalinger og kursmål, mens to av meglerhusene gjør mindre kutt i resultatestimatene for første kvartal.

Lehman Brothers opprettholder sin Overweight-anbefaling og kursmål på 55 dollar. De endrer heller ikke sitt estimat på et resultat på 44 cent pr. aksje for første kvartal. De mener at utsiktene ikke er endret siden RCL opprettholdt guidingen for hele 2004.

Citigroups meglerhus Smith Barney har heller ikke endret sin rene kjøpsanbefaling som er med høy risiko. Kursmålet på 50 dollar er også uendret etter RCLs guiding. Meglerhuset kutter imidlertid sitt resultatanslag for første kvartal med 8 cent, men øker samtidig anslagene for de resterende kvartalene. Det gir et uendret årsestimat på 2,20 dollar pr. aksje.

Det tredje meglerhuset som er ute med en oppdatering er Bear Stearns, som kutter både første kvartal og årsestimatet med 5 cent til henholdsvis 40 cent og 2,15 dollar pr. aksje. De opprettholder imidlertid sin Outperform-anbefaling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere