RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amersham-bud kan komme i dag

Sist oppdatert:
Det kan ventes at et bud fra General Elctric og konsernsjef Jeffrey Immelt (bilde) på farmasikonsernet Amersham kan komme allerede i dag. Budet kan komme til å prise selskapet til så mye som 62 milliarder kroner
Det er kilder kjent med situasjonen som sier dette til The Wall Street Journal torsdag kveld, ifølge Dow Jones Newswire.

Ifølge kildene kan et bud på Amersham komme allerede fredag, men situasjonen kan komme til å endre seg. Dersom budet på 8 pund pr. aksje kommer, regner kildene med at budet vil bli anbefalt av styret i Amersham. Budet tilsvarer 93,30 kroner, mot en sluttkurs i går på 77 kroner i Oslo.

Det er kun to dager siden Amersham meldte at de hadde fått tilnærmelser om et bud fra en ikke navngitt interessent. Det var WSJ som torsdag avslørte at det var det gigantiske amerikanske konsernet General Electric som sto bak det mulige budet.

Les også: GE skal være interessert i Amersham

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere