Amin Nouri til Start

Forlater Vålerenga i august.

05.07.11 13:25

Vålerenga og Start er enige om en overgang for Amin Nouri (21). Kun den medisinske testen gjenstår før Nouri er Start-spiller. Backen er spilleklar for Kristiansand-klubben fra 2. august.

- Amin Nouri er på utgående kontrakt. Vi ønsket å forlenge kontrakten, men både Amin og hans rådgiver har vært veldig tydelige på at de ikke ønsket en forlengelse på grunn av lite spilletid den siste tiden. Vår eneste mulighet til å få penger for han er ved å selge han nå, derfor ser vi på dette som den beste løsningen for begge parter, sier sportsdirektør i Vålerenga Fotball, Truls Haakonsen, til vif-fotball.no.

- Amin blir i Vålerenga en måned til og er tilgjengelig for oss til og med kampen mot Liverpool. Fra 2. august er han Start-spiller.

Amin Nouri kom til Vålerenga fra Klemetsrud i 2003 og skrev under en fireårskontrakt med Vålerengas A-lag i mars 2008 etter å ha hatt lærlingkontrakt siden høsten 2006.

Han debuterte i Tippeligaen i 2008 og etablerte seg i Vålerengas førsteellever i Freddy dos Santos sykdomsfravær i 2009. Per dags dato står backen bokført med 52 offisielle kamper for Vålerenga. Nouri har kamper for alle aldersbestemte landslag fra G15 til U21.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.